Revue de Presse
Porcus parmi les 19 choses à faire en Alsace
Les amateurs de guides touristiques connaissent Condé Nast traveler. Le Guide, qui fait partie du groupe de presse qui édite entre autres Glamour, Gourmet, GQ, The New Yorker, Self, Vanity Fair, Vogue, a consacré un récent article à l’Alsace et ses incontournables.
Porcus fait partie des 19 choses à « découvrir » en Alsace :
« The gold standard in Strasbourg for all things fatted, cured, herbed, and smoked, this temple of pork produces a super-savory array of fresh and dried sausages; cooked, smoked, and air-cured hams; and pâtés and terrines of all types. Near the shop entrance, a spiral staircase leads to the narrow dining room;Porcus’s iteration of choucroute garnie doesn’t disappoint, with a choice of up to 15 types of sausages and smoked pork draped over a plowman’s helping of sauerkraut. »
Merci !
A lire ici : http://www.cntraveler.com/stories/2015-10-07/the-essential-guide-to-alsace-france
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