Revue de Presse
Quand le New York Times évoque Porcus
La presse américaine aime évoquer la France, sa gastronomie, ses spécialités. A sa façon, elle permet aux touristes de découvrir nos recettes, nos régions. Aussi lorsque le NY Times a évoqué les plats français les plus traditionnels, Porcus a été flatté de voir sa choucroute mentionnée !
Parmi les 10 meilleurs adresses en France
« Where to go depends on whether you are more interested in the sauerkraut or its meaty garnishes. If the answer is the latter, head to Porcus, a combination butcher shop and restaurant in Strasbourg. Though its cabbage is, unfortunately, factory-cooked and overly acidic, the accompanying artisanal sausages are a voluptuous parade of smoky, spicy, succulent links, crowned by the establishment’s snappy, award-winning knack, or hot dog, served in a bright and modern second-floor dining room »
On en retiendra une belle mention outre Atlantique.
A lire ici : http://www.nytimes.com/2014/05/25/travel/tasting-france-through-5-signature-dishes.html?_r=1
Crédit photo : Martin Morell
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